Etsi
  • InsideOut

Kurkistus Escape Trainin puvustukseen paljastaa kotimaisen designin arvostuksen!

Vilkaistaanpa vielä näin vuoden lopuksi juhlakauden keskellä ihanaa Escape Train:in näyttelijäkaartia upeissa skandinaavisissa design asuissa.

Halusimme tuoda esille kestävää kehitystä, upeita osaavia kotimaisia brändejä tilaisuuden hengessä.


Olemme onnellisia tilaisuudesta tehdä yhteistyötä näiden osaavien yritysten kanssa:


Frenn Company:

Helsinkiläinen miesten designin helmi , ekologinen ja trendikäs Frenn puvusti junan näyttelijöistä mm. Willehard Koranderin upealla takilla tuoden hahmolle sivistyneen ja viimeistellyn maailman miehen lookin.

Myös näyttelijä Riku Nieminen viihtyi koko juna elämyksen Frenn:in puvussa.

Modernisti leikattujen vaatteiden , tilanteeseen kuin tilanteeseen staili tuovien pukujen ja Frenn Companyn maailmaan pääset selaamaan tästä linkistä!

InsideOut suosittelee!Anni Ruuth: Upea Anni Ruuth taikoo hengästyttävän kauniita voimaannuttavia asuja, joilla saimme puvustaa Mona Kortelammen ja Zuzanna Buchowskan hahmoja matkamme aikana. Linnan juhlissakin vilahtanutta Anni Ruuthin kotimaista designia oli mahtavaa hyödyntää hahmojen persoonallisuuksien viimeistelyssä ja osana tunnelman luontia.

"My goal is to make every woman feel good and proud of themselves, inside and out."

Sanoo Anni Ruuth ja me InsideOutilla kiitämme yhteystyöstä joka toi hippusen luxusta ja sulkien havinaa meille suureen tapahtumaan.

Anni Ruuthin sivuille tästä!Eväkäs:

Upeasti kotimaista kasvivärein värjättyä kalannahkaa designissaan käyttävä Eväkäs Design viimeisteli näyttelijöidemme tyylit trendikkäillä ja uniikeilla laukuillaan.

Käytännöllisyyttä tyylistä ja designista tinkimättä!

Asusteet jotka ihastuttivat ja huomattiin osana upeiden esiintyjiemme puvustusta.

Sukella Eväkkään sivuille tästä!


Aarikka:

1954 perustettu Aarikka pysyy vuodesta toiseen trendien imussa. Pelkistetyt ja modernit ekologiset korut viimeistelivät taiteilija Mira Eskelisen roolihahmon garderobin ajattomalla tyylillään. Aarikka on onnistunut esimerkki arvojen ja designin yhdistämisestä tuotteiksi, joita mielellämme toimme esille Escape Train:in maailmassa.

Aarikan valikoimaan pääset tästä!InsideOut Escape Games kiittää yhteistyökumppaneita ja kanssamme vuonna 2017 matkaa tehneitä ja toivottaa oikein hyvää ja suurien unelmien täyteistä vuotta 2018!

10 katselukertaa0 kommenttia